openSUSE Meetup

Përshëndetje të gjithëve,
Doja t’ju lajmeroja se unë bashkë me @aulona1 kemi dëshirë të organizojmë një event për openSUSE në datën 29 Shkurt (ditë e shtunë ) ora 16:00 , pas mbledhjes së grupit të Oscal .Kemi organizuar muajin e kaluar një prezantim rreth openSUSE dhe menduam që në këtë event do fokusohemi tek kontribimi në pjesën e lokalizimit pra përkthimit.Duam të kemi vazhdimësi në zhvillimin e eventeve për openSUSE, të pakten një event në muaj prandaj do e vlerësonim shumë aprovimin tuaj dhe gjithashtu pjesëmarrjen.

Faleminderit😁.

4 Likes