openSUSE Meetup

Përshëndetje të gjithëve. Duke qen se ka kaluar kohe pa bërë një openSUSE meetup, mendova unë bashkë me @aulona1 të organizojme ditën e shtunë një aktivitet rreth tij. Aty do te flitet për openSUSE se ç’farë ështe dhe gjithashtu do tregohet menyrën se si mund te kontribojmë mbi ate. Është propozuar dita e shtunë 11 Janar dhe ora 11:30. Ju mirëpresim me coffee ndonjë snack dhe buzeqeshje! Thanks! :slight_smile:

2 Likes

Ketu mund te gjendet edhe link per Facebook event:

Shihemi diten e shtune ne oren 11:30 :alarm_clock:

Mariana

Hi Sidorela,

Po patjeter mund ta shtyjme ne kete orar pa problem. :slight_smile:

E editova dhe ne listen e aktiviteteve ne wiki oren per aktivitetin. Tani eshte 11:30 sic dhe propozove.

Faleminderit,
Sidorela