OpenSUSE Meetup


(evavranici) #1

Pershendetje,
Do propozoja te benim nje sesion rreth openSUSE: te flasim rreth sistemit operativ dhe versionit te fundit te tij, gjithashtu si mund te kontribuojme ne te. Mesa di, nuk ka nje grup te angazhuar rreth openSUSE ne Hackerspace prandaj mund te krijojme nje ne qofte se ka interes :slight_smile:


(Redon Skikuli) #2

Superb! Per cilen date behet fjale @evavranici?

R.S


(Augest) #3

Patjetër! Do të ishte një gjë shumë e mirë Eva d:tada:he besojë se do të ketë interes edhe nga njerëzit jashtë hackerspace-it. :tada:


(evavranici) #4

Do te propozoja te shtunen 20 Nentor. Nuk ka aktivitet, pasi eventi i kesaj data eshte shtyre per ne Janar. :slight_smile:


(Redon Skikuli) #5

+1. Me informoni ne qofte se mund te ndihmoj disi me organizimin.

R.S


(Silva Arapi) #6

+1 per zhvillimin e aktivitetit dhe daten e propozuar.

@evavranici te lutem shtoje edhe te faqja e aktiviteteve ne menyre qe te reflektohet si e zene: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete

Jam e gatshme te ndihmoj gjithashtu me promovimin e aktivitetit.


(evavranici) #7

Sikurse nuk munda ta realizoja eventin te shtunen qe shkoi, po e kaloj per kete te ardhmen. Qe mos te ndodhi perseri (qe vendoset data teorikisht ne forum por nuk zhvillohet praktikish) e shtova tek faqja wiki e aktiviteteve qe te jete e vendosur :slight_smile:


(Redon Skikuli) #8

Pra do behet ne date 27.10? Mund ta bejme ne oren 10.00?

R.S


(evavranici) #9

Po, per 27 tetor eshte.

Ok


(Nafie Shehu) #10

Hey Eva,

edhe une do jem ne aktivitet, plotesova strukturen e faqes ne wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Open_SUSE

Faleminderit per organizimin e aktivitetit me thuaj nqs mund tet ndihmoj me dicka.

Nafie


(evavranici) #11

Meetup-i i rradhës për OpenSuse më 8 Dhjetor, siç është dhe në wiki per te vazhduar me perkthimet (dhe jo vetem nqs ka interes ne kodim/dokumentim).

Mund te shikoni ecurine e perkthimit ne gjuhen shqipe tek https://l10n.opensuse.org/languages/
dhe te bashkoheni ne telegram https://t.me/joinchat/BQzDA1kRSG4HwFiawV1icA
wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/OpenSUSE_Meetup

Shihemi :slight_smile:


(Redon Skikuli) #12

Personalisht jam shumë i entusiazmuar nga takimi i parë dhe mezi po pres të dytin. Bravo për organizimin!

R.S


(Efstathios Iosifidis) #13

Çdo gjë që ju nevojitet, pyesni mua (në anglisht ju lutem)


(Alba) #14

Ne cfare ore do te zhvillohet meetup i rradhes per OpenSuse? Do kisha deshire te kontriboja ne kodim/dokumentim nqs do kem mundesi dhe kohe te lire :slight_smile:


(evavranici) #16

Ne 10 am.
https://wiki.openlabs.cc/faqja/OpenSUSE_Meetup

Super, shihemi