openSUSE InstallFest

Ke menduar ose testuar se cili distribucion #Linux funksionon më mirë për nevojat tuaja? :penguin:

Eja dhe bashkohu me ne këtë të shtunë ku do të diskutojmë më shumë se çfarë ju ofron #openSUSE + instalim falas :computer:

Në fund të fundit, po organizojmë një festë teknologjike ‘openSUSE InstallFest’ në Open Labs.

Ju mirëpresim!

[English below]

You are invited!
Saturday, April 23 rd 11:30 AM

Are you still thinking or testing which #Linux distribution works best for your needs? :penguin:

Come & join us this Saturday where we’ll discuss more on what #openSUSE offers + free installation :computer:

After all, we’re throwing a tech party ‘openSUSE InstallFest’ in Open Labs.

Looking forward to seeing you!

3 Likes