OpenStreetMap Welcome Tool

https://welcome.osm.be/
Ky është mjeti i mirëseardhjes i OpenStreetMap.
Ju ndihmon të zbuloni dhe mirëprisni hartografues të rinj në rajonin tuaj.

Nëse dëshironi të shtoni rajonin tuaj ose gjuhën tuaj në Veglën e Mirëseardhjes, kontrolloni udhëzimin.
Punë fantastike nga @jbelien me përkthim në shqip nga @arianit2 (apo @arianit )

R.S

1 Like

Albania is still missing :frowning:

I have created a pull request to add Albania.

1 Like

U shtua dhe Shqiperia
https://welcome.osm.be/albania/list?l=sq

2 Likes