OpenStreetMap GeoWeek 2017

“OpenStreetMap Geography Awarness week” është një aktivitet javor që zhvillohet cdo vit në javën e tretë të nëntorit. Këtë vit do të zhvillohet në datat 12-18 nëntor, ku komunitete, mësues, studentë dhe të apasionuarit e hartave organizojnë ose bëhen pjesë të aktivitete për të bërë mapping të vendeve të ndryshme nga bota. Më tepër informacione gjeni këtu ketu http://osmgeoweek.org/.

Në kuadër të OSM GeoWeek dhe më specifikisht në 18.11.2017 @ 10.00 të ftojmë në hackerspace për një ditë me prezantime dhe puntori rreth:

Aktiviteti është ideal dhe për ata që bëjnë hapat e tyre të para në OpenStreetMap.
Detaje të mëtejshme mund të gjesh në: https://wiki.openlabs.cc/faqja/OpenStreetMap_GeoWeek_Tirana


R.S

2 Likes

Ju kujtoj që nesër i bashkohemi iniciativës globale OSM GeoWeek dedikuar platformës OpenStreetMap si dhe shumë iniciativave që lidhen me të dhënat e hapura gjeohapsinore. Kemi shumë shumë zhvillime pozitive nga komuniteti lokal që janë rezultate të punës së shumë anëtarëve muajve të fundit. Të gjitha detajet do i prezantojmë nesër në aktivitet. Sigurisht
@Sidorela ka perditesuar axhenden dhe mund ta gjeni ketu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/OpenStreetMap_GeoWeek_Tirana
Eventi ne FB: https://www.facebook.com/events/1147919215340555/.

Shihemi në hackerspace!


R.S

1 Like