OpenStreetMap Geo Week 2021

#osmgeoweek është një javë e nëntorit e cila i dedikohet rritjes së vetëdijësimit për gjeografinë dhe krijimin e hartave nëpërmjet OpenStreetMap. Këtë vit ky event global mbahet në datat 14-20 Nëntor.
Disa nga eventet globale janë të vendosura këtu: Events | OpenStreetMap Geography Awareness Week

Në website gjenden dhe guida orientuese: Guides | OpenStreetMap Geography Awareness Week

Në kuadër të kësaj do organizojmë dhe një event në Open Labs, paraprakisht do propozoja datën 18 nëntor 18:00.

Faleminderit,
Sidorela

3 Likes

Do bashkohem me shumë qejf!

R.S

E shtova eventin dhe ne wiki: OsmGeoWeek 2021 - Open Labs Hackerspace

2 Likes