Open Source Hardware show and tell meetup

Gjatë muajit mars ju ftoj të bashkoheni për aktivitetin e parë open source hardware show and tell ku do punojmë me projekte të ndryshme si 3D printer, Arduino, saldime qarqesh etj. Takimi është joformal dhe ka si qëllim afatgjatë krijimin e një grupi pune që do merret me zhvillimin dhe promovimin e mëtejshëm të open hardware në Shqipëri. Nuk ka nevojë për dije të mëparshme që të marrësh pjesë por dëshira për të zhvilluar kreativitetin është e detyrueshme.

Data 10.03.2018 @ 16.00. Së shpejti akoma më tepër detaje ne wiki të Open Labs.

R.S

6 Likes

Ckemi te gjitheve!

Takimi do behet me date 07.04.2018 ne oren 11:00. Me shume detaje se shpejti!

3 Likes