Open Source Design Workshop

Grupi përshëndetje,

Gjatë muajit shkurt po mendoja të organizonim një workshop në lidhjë mjetet me kod-burim të hapur që përdoren në design. Sigurisht në këtë mund të na ndihmonin @elioqoshi dhe @anxhelo që kanë më shumë njohuri dhe eksperiencë në këtë fushë.
Do propozoja datën 17 shkurt, pasi me sa pashë tek aktivitetet nuk kemi gjë atë ditë.

Si mendoni?

6 Likes

Nga numri i likes mendoj qe mund te procedojme atehere :slight_smile:

1 Like

Tashmë faqja në wiki të Open Labs dhe eventi në Facebook janë gati.

Mos harroni të merrni laptopin me vete :wink:

Mariana

1 Like

Në mënyrë që të evitojmë situata të pakëshdëshme ku në ambjent të ketë më shumë persona seç është kapaciteti i vendit, sugjeroj që të interesuarit për workshop-in të pajisen që tani me një biletë. Biletat janë falas por numri i tyre është i limituar! Mund të regjistroheni këtu:

Shihemi të shtunën e ardhshme! :slight_smile:

Mariana

2 Likes

Faleminderit që e ndave pasi vetëm unë njoh rreth tre persona që do të vijnë.

2 Likes

@Kiki mirë se të vini! :grinning:

1 Like

Edhe une do jem e pranishme :grin: