Open Labs' 7th birthday

Përshëndetje! :grin:

Ditën e premte 12 korrik dhe ora 19:30 në Open Labs do festojmë ditëlindjen e 7-të të komunitetit dhe jeni të gjithë të ftuar! :open_labs: :tada::balloon:

Siç e do edhe tradita, sigurisht do të kemi edhe tortë dhe pije! :birthday::champagne:

Shihemi të premten në hackerspace!

Cheers
Mariana

3 Likes

Faleminderit Mariana. Shihemi ne hackerspace.

R.S

1 Like

Miq, sot është festa e komunitetit tonë që mbush 7 vite. Meqënëse ka persona që do jenë për herë të parë në hackerspace, këtu janë udhëzimet për lokacionin: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Adresa_e_hackerspace
Do kemi pak ushqim dhe pije dhe tortë, por sigurisht në rast se sjell pijen tënde ndihmon komunitetit :slight_smile:

Shihemi sot në 19.30 yeyyy!

R.S

Super feste! Faleminderit te gjithe anetareve dhe miqve te tjere qe e organizuan dhe qe na u bashkuan.
Ketu disa foto https://twitter.com/OpenLabsAlbania/status/1149750980398997509

R.S