Nothing to Hide: prezantim i projektit te monitorimit te... pergjuesve

Pershendetje,
para pak ditesh jam informuar rreth projektit ‘Nothing to Hide’ i cili ka si qellim zhvillimin e punes kerkimore per te kuptuar nivelin e pergjimit ne qytete te ndryshme te vendit nga kamera te vendosura ne ambiente publike. Mendoj qe eshte interesant dhe do doja te prezantoja projektin neser (e shtune) ne 16.00 ne hackerspace
Gjate aktivitetit do mesojmese me shume detaje rreth projektit, si mund te angazhohemi ne pergjithesi dhe me specifikisht si mund te kontribuojme ne projekt.
ps: ju lutem per nje konfirmim nga anetaret e OL nqs mund te jete hapur ambienti ne diten dhe daten e propozuar.

R.S

2 Likes

Pershendetje Redon,
Do jem une per te te facilituar me ambjentin.

1 Like

Faleminderit te gjtiheve qe ishit pjese ne takimin e pare. Disa perditesime rreth projektit:

Webpage me info:

Aktivitete

  • pervec aktivitetit ne hackerspace eshte organizuar dhe nje meetup ne ambientet e logut nderkohe qe po planifikohen dhe meetups te tjera.

Kondtributet e deritanishme

Ne rast se doni t’i bashkoheni projektit ju lutem shkruani ketu.
Shume faleminderit te gjithe kontribuesve te deritanishem.

R.S

1 Like