Nje vit Social Fab-Lab

Miq te Social Fab-Lab, ju njoftoj se javen tjeter, date 18, 19 dhe 20 nentor nga ora 16:00 deri 19:00, inxhinieret Italiane do te jene perseri prane nesh per te vazhduar punen e nisur me kartat arduinino, printer 3D skaner, lazer etj. Kete here do mund te mesojme si te krijojme nje BIZNESPLAN.:+1::sunglasses::+1:
Ne date 19 nentor, nga ora 10:30 deri ne 12:30, ne ambjentet e qendres rinore TEN do te bejme nje prezantim te gjere te Social Fab-Lab ne Tirane. :smiley:
Jeni te mirpritur :hugs:
Hyrja e lire :slightly_smiling_face:

2 Likes