Nextcloud meetup shkurt 2018


(Redon Skikuli) #1

Në vijim të takimit të janarit dhe të mesazhit nga Andy rreth lokalizimeve, element ku kemi ngelur prapa, do propozoja që të fillojmë të organizohemi për takimin e rradhës. Propozoj ditën e mërkurë 21.02 @ 17.00. Si mendoni?

R.S


(Xheni Myrtaj) #2

Jam dakord për diten e propozuar.


(Redon Skikuli) #3

Të tjerët? Mirë do ishte të bëjmë dhe një overview të prezencës të grupit Nextcloud nga Shqipëria në Fosdem.

R.S


Translation of Nextcloud Android 3.0.0
(Xheni Myrtaj) #4

Gjithashtu, mendoj të flasim dhe rreth të rejave në Nextcloud 13.


(Silva Arapi) #5

+1 edhe nga une per daten e propozuar


(Redon Skikuli) #6

@Xh3n1 dhe @silva.arapi mund ta bëjmë në 20.02 në 17.00 ju lutem pasi kam një angazhim personal? Do propozoja ta konsiderojmë release party. Eshte ok?
Ju falenderoj.

R.S


(Silva Arapi) #7

ok per mua edhe data 20. Dakort per release party mq del versioni i rradhes dhe mund te perfshijme ne axhende edhe localization sprint mendoj!


(Xheni Myrtaj) #8

Dakord jam edhe unë.


(Jona Azizaj) #9

Do doja tju bashkohesha dhe une por smundem dot me 20. :confused: Do jem ne takimin e radhes.


(Silva Arapi) #10

Krijova faqen e aktivitetit ne wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Nextcloud_Release_Party