Nextcloud meetup Janar 2018

Grupi, në vijim të meetups të kaluara rreth Nextcloud do propozoja që të organizojmë një takim joformal në datën 16.01.2018 @ 18.30 (pas Red Hat event) me fokus:

  • përditësim (upgrade) të Nextcloud software në versionin e fundit;
  • sinkronizim të Nextcloud contacts me Android;
  • prezantim i shkurtër i Nextcloud Bookmarks.

@silva.arapi e organizojmë bashkë?

Faleminderit

R.S

2 Likes

Kam pare qe shpesh e harroni qe dhe 10 dite kane mbetur nga 2017.

Nuk e kuptova komentin @IzabelaBakollari. Cfarë lidhje kanë ditët e 2017 me organizimin e aktivitetit të Nextcloud në janar?

R.S

Gabimisht ke vendosur daten e eventit Janar 2017. Te njejten gje pashe dhe tek wiki e OSCAL 2018, eshte vendosur Maj 2017.

Izabela, data e propozuar për këtë aktivitet është janar 2018. Vazhdoj mos e kuptoj ku është përmendur viti 2017.

R.S

Tek titulli me siper.

E rregullova unë Izabela, është Janar 2018 tani.

2 Likes

@rskikuli shume dakort per organizimin e eventit. Shihemi ne diten dhe oren e propozuar. :slight_smile:

1 Like

Eventi ne meetup: https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/246130181/

1 Like