Nextcloud localization #3

Hey guys,

Të hënën 31.07.2017 @18.00 bashkë me @silva.arapi do jemi në hackerspace për të finalizuar përkthimin e Nextcloud - në qoftë se nuk ka kundërshtime dhe prioritete të tjera dmth. Sigurisht ideja është që të jemi sa më shumë që ta mbarojmë sa më shpejt :slight_smile: Ashtu si dhe në takimet e tjera, përkthimet bëhen këtu: transifex.com/nextcloud/nextcloud, Nëse vjen për herë të parë do ishte mirë të krijosh llogarinë paraprakisht.

Shihemi të hënën,


R.S

2 Likes

Super, momenti i duhur me momentumin qe kemi!

Do beni faqe ne Wiki gjithashtu?

Eshtë krijuar tashmë faqja në wiki si dhe FB event:


R.S

2 Likes

Super!

Shume flm @rskikuli :slight_smile: