Nextcloud localization #2

Hey guys,

Tashme ka mbetur edhe 20% e strings te Nextcloud te paperkthyer ne shqip dhe deshiroj te propozoj nje takim javen qe vjen, me 29 Qershor ne menyre qe te ulemi se bashku dhe te perfundojm perkthimin.
Perkthimet behen ketu: transifex.com/nextcloud/nextcloud, nese do kete persona te rinj do ishte mire te krijoni llogarine paraprakisht, per cdo gje mund te me thoni.

Shihemi,
Silva

3 Likes

Faleminderit @silva.arapi për iniciativën. Duhet të kemi laptop me vete?

P.s: propozoj në vijim ta bësh aktiv links në vijim.


R.S

@rskikuli po e drejte, laptop do ishte mire te merrnin kushdo qe ka mundesi.

Links me poshte:

Eventi ne meetup: https://www.meetup.com/nextcloud-tirana/events/241088508/

Eventi ne Fb: https://www.facebook.com/events/475179086169973/

1 Like

Ja dhe faqja në wiki-n tonë: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Nextcloud_l10n


R.S