Muaji i LibreOffice 2021

Originally published at: Muaji i LibreOffice 2021 – Open Labs Hackerspace

LibreOffice është një platformë programesh kompjuterike me burim të lirë dhe të hapur e krijuar nga The Document Foundation. Platforma LibreOffice përbëhet nga programe që ndihmojnë përdoruesit e programeve në fjalë të krijojnë dokumenta, prezantime kreative, diagrame, baza të të dhënave si dhe formulimim e veprimeve dhe llograritjeve matematikore. Disa karakteristika kryesore të LibreOffice janë:…

1 Like

Anxhendën dhe detaje të tjera mund t’i gjeni në faqen wiki:
https://wiki.openlabs.cc/faqja/Muaji_i_LibreOffice

Ju mirëpresim!

1 Like

Faleminderit për organizimin. Do doja të propozoja që të shpjegohet se si mund te angazhohet dikush dhe duke bërë përkthim të LibreOffice në gjuhën shqipe.
Shihemi në hackerspace.

R.S

2 Likes

Shihemi sot ne 18:00 ne hackerspace :slight_smile:

2 Likes