Mozilla Common Voice Workshop - 12 Shtator 2017

Hey njerez,

Me 26 korrik doja te organizoja nje aktivitet per Mozilla Common Voice, projekti i Mozillas per te krijuar nje Voice Assistant (si Siri, Cortana etj) por open source. Projekti eshte crowdsourced duke analizuar incizime zerash te fjalive te ndryshme ne anglisht per te krijuar nje databaze te detajuar te zerit.

Do ju ftoja me 26 korrik ne oren 5PM ne Open Labs per tu mbledhur dhe kontribuar ne Common Voice. Eshte pak a shume nje hackathon por ne vend qe te shkruani, do flisni dhe incizoni zerin tuaj (te dhenat jane te anonimizuara). Te gjitha kontributet ne Common Voice jane public domain.

Nuk keni nevoje per kompjutera, mjafton nje smartphone.

Shihemi!

Facebook Event:

Reps Event:
https://reps.mozilla.org/e/common-voice-workshop-at-open-labs-hackerspace/

2 Likes

+1 pasi me sa shoh nuk ka aktivitete të tjera të programuara dhe përputhet me qëllimet që kemi. Këtu dhe faqja në wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Mozilla_Common_Voice_Workshop


R.S

Ne fb eshte eventi per daten 12 shtator dhe ekziston faqja ne wiki, po e vendos dhe tek tabela e aktiviteve ne wiki se nuk ishte :slight_smile:
@elioqoshi nese mundesh ta editosh titullin ketu.

Faleminderit Sidorela!

Kujtesë për puntorinë e nesërme (e martë) në 17.00. Mendoj që është një iniciativë interesante dhe nga ana teknike.
Këtu detajet. Shihemi nesër :slight_smile:

–
R.S

1 Like