Movie night

Ditën e premte, 25 Shkurt, mblidhemi në Open Labs për të parë film-dokumentarin ‘The internet’s own boy’. Pas filmit do kemi diskutime për aksesin e lirë në dije dhe ideologjinë e Aaron Swartz.

3 Likes