Month of LibreOffice 2021

Originally published at: Month of LibreOffice 2021 – Open Labs Hackerspace

LibreOffice is a freely available and open source fully-featured office productivity suite created from The Document Foundation. It includes several applications to simplify tasks in an office working environment (creation of documents, spreadsheets, presentations, databases). LibreOffice main features: Clean interface and feature-rich tools File compatibility Native open standard format (Open Document Format (ODF)) Free and…

2 Likes

Many thanks for organizing this. It’s been a while :slight_smile: I’ll happily join.

R.S

2 Likes
1 Like

Përshendëtje të gjitheve :blush:,
Kam dëshire që të vij në Open Labs diten e shtunë në 5 Qershor rreth orës 10:30. Mendova që të filloja përkthimet në Libre Office dhe perse jo kush ka dëshire të bashkohet dhe të përkthejm se bashku.

2 Likes

Hey @kristinakvn sigurisht mund te vish neser, por besoj qe nga ora 11:00 mund te jem une :slight_smile:

1 Like