Mire se erdha!

Pershendetje dhe uroj te jeni mire. Jam vajze 25 vjece nga Shqiperia. Kam perfunduar finance kontabilitet dhe e ushtroj perkohesisht. Jetoj jashte Shqiperise dhe kohen time te lire dua ta kaloj te shkruaj shqip. Ndjenjat e momentin gjithmone i shpreh ne nje leter. Mu duk interesante si platforme dhe vendosa te krijoj nje adrese. Dua te mesoj shum gjera nga cdokush, dhe jam e hapur per cdo pyetje, nese e di dicka do e ndaj dhe me ju :slight_smile:

1 Like

Mirë se na gjete :slight_smile:

2 Likes

Mire se erdhe! Nëse ke dëshirë të na bashkohesh në Hackerspace për aktivitete mund të bashkohesh edhe te grupi në Telegram ku njoftohet kur është hapur.

1 Like