Me kamera, pa kamera dhe investime softuerike në ALB

Nuke e di se sa të vërteta apo të pavërteta ka ky postim, por në qoftv se na intereson sadopak ndryshimi në nivel lokal të vendit (qytetit, shkollës, lagjes) ku jetojmë mendoj që minimalisht duhet të monitorojmë dhe të jemi të informuar për fenomene të tilla. A do reagojmë apo jo është bisedë për tjetër thread. Bëhet fjalë për investime harduer-ike dhe soft-uerike në shkolla:


ja dhe ky artikull: http://www.panorama.com.al/droga-basha-sistem-kamerash-ne-shkolla/

Ndjesë për link-un në FB, por nuk ka alternativë në këtë rast.


R.S