shume lajm i mirë, bravo! Në përgjithësi mund ta përdorësh hackerspace për sa herë të kesh nevojë mjafton që në ambient të jetë një nga anëtarët, për arsye që nënkuptohen :). Listën e anëtarve që mund të kontaktosh për këtë mund ta gjesh këtu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Anëtaret. E them në parim se të hënën gjasat janë që do jem dhe unë aty, pra do ketë njerëz. Do ishte mirë që takimi të bëhet në 17.00 të hënën. Si mendon?
Te falenderoj per deshiren e design te nje banner. Po do sihte me cool, sipas mendimit tim, nqs mund te krijonim nje logo te maptime tirana njesoj si maptime e tjera. Kane nje design te vecante. Gjithsesi shpresoj qe te mund ta flasim live ndonje dite.
Hey Amanti
Me duket shume ide e miredo propozoja daten 3 maj pasi edhe ne etherpad eshte e lire?
Do na duhet edhe nje imazh per eventin ose mund te pershtasim imazhin e maptime? @anxhelo mund te na ndihmosh me kete? Mendoj te presim sygjerimet e te tjereve dhe pastaj te vendosim sesi te procedojme?
Përshëndetje,
unë jam dakord me datën 3 maj, por përvec QGIS do dëdhiroja të flsinim dhe për prezencën që kemi në OSCAL me info booth ku @evavranici , @anisakuci9 dhe @Amarildo do ndihmojnë për këtë.
Nqs do te jem ne Tr ne datat 1 ose 3 maj, do marr pjese, persa i perket diskutimeve besoj se tani duhet te jemi me te perqendruar ne realizimin e projekteve konkrete, dhe jo ceshtje teorike. Disa ide i kam dhene, kshu qe nuk do ishte keq sikur dikush nga ne apo edhe nje grup prej nesh te dalin me nje pune konkrete
@elioqoshi Me shume ideja eshte qe na nevojitet per ta vene tek header i faqe: MaptimeTirana si edhe si foto profili ne twitter. Do ishte cool nq do ishte e ngjashme me logot e tjera te maptime, dmth te kete ate design e vet tipik qe ngjan si tjeter gje po te kete lidhej me tiranen. Dicka e ngjashme me kete.