Maptime #9

osm

(Nafie Shehu) #21

Hey,

Edhe une do jem e pranishme ne aktivitet, shtova strukturen e faqes se eventit te Wiki mund te shtoni me shume informacione :D.

Me thoni nqs mund te ndihmoj me promovimin e aktivitetit.

Flm :slight_smile:


(Nafie Shehu) #22

Hey please le ti kalojme gjithe propozimet e aktiviteteve tani e tutje (te gjithe ne dmth) ne publik sepse thread i anetareve duhet te perdoret vetem per gjera te brendeshme te ol jo per propozimet e aktiviteteve :slight_smile:

Flm


(Sidorela Uku) #23

Hello,
U perditesua faqja ne wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Maptime_Tirana_8
Neser do publikohet dhe ne FB dhe twitter te OSM ALB.

p.s @diskmanti pls editoje titullin se eshte maptime i 8-te kete here.


(Redon Skikuli) #24

Grupi duhet promovuar pak aktiviteti se ka rrezik mos kemi pjesemarrje pa promovim.

R.S