Maptime #9

Hello fellow mappers,

Si mendoni për eventi e radhës të maptime nga data 10 gusht. Sipas rendit kësaj rradhe do të flasim për QGIS. Është një moment i mire për te trajtuar këtë temë duke marrë parasysh që ka dalur version 3 :blush:

1 Like

Hi Amanti,
Ne gusht e kemi pushim per aktivitetet ne Open Labs, mund ta leme nga fillimi i shtatorit?
I vetmi aktivitet ne gusht per OSM mund te bejme per ditelindjen e OSM.

Amanti në gusht nuk ka pjesëmarrje pasi pjesa më e madhe e anëtarëve ndodhet me pushime por dhe pasi është mirë të marrim pushime larg kompjuterit :slight_smile:
Ndërkohë që për shtatorin ka aktivitete të programuara që mund ti gjesh këtu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete.
Kurdo që të organizohet takimi i ardhshëm do doja të ndaja eksperiencën në SotM në qoftë se dakortësoni. personalisht nuk do angaqzhohem në hackerspace gjatë 10 ditorit të parë të Shtatorit në kuadër të angazhimit për LibOcon.

R.S

Ok ath do e planifikoj për diku nga shtator. Do kem më shumë kohë ta mendoj si ta zhvilloj :blush:

Hello fellow mappers,

Tani që erdhi shtatori si mendoni për një maptime event :blush:?

1 Like

Ping @Members pë feedback

Hello Amanti,
Kur mendon për organizimin e aktivitetit?

+1 nga unë, shumë pro por të paktën të jetë një javë më vonë që ta promovojmë më shumë :slight_smile:

Une dakord jam kur te doni. Shkruajta këtu që të shikoja sa interes kishte dhe kur është momenti më i mire për ta zhvilluar

Përshëndetje Amanti!

Edhe unë jam pro zhvillimit të eventit.
Por ashtu si Sidorela, mendojë që të bëhet pas një jave për ta promovuar pak më shumë. Orari i përshtatshëm për mua do të ishte pas orë 6 PM.

Shihemi!
Augesti

Hello,

Mendoj qe ne maptime te ardhshem te prezantojme rreth “good mapping practices”, e shprehur ndryshe jane teknika, apo elemente qe sugjerohet ti referohemi ne momentin qe editojme.
Kjo ndihmon qe te mos kete nevoje per shume nderhyrje per validim te te dhenave, rregullim te gjeometrive, apo levizje te pikave. Pra te mesojme disa elemente shtrese te osm apo diskutime rreth cilesise se duhur per te bere mapping nje objekt qe i pershtatet me mire.

Si mendoni?

Propozoj daten 23 shtator (e hene), ora 18:00.

Best,
sidorela

Une jam shumë dakord për këtë tematike. Mendoj se është një temë e thjeshte dhe shume interesante për këdo qe bën edit te shumte ne osm.

1 Like

Edhe unë jam dakord me temën.
Besojë se do të ishte një fillim i mirë edhe për fillestarët.

Duke qene se eshte vonuar pak organizim prorpozoj ta organizojme ditne e enjte, 27 shtator

26-27-28 Shtator kemi LibreOffice Conference

Do e caktojmë në tetor ath :blush:

1 Like

Pershendetje,

Si mendoni ta zhvillojmë aktivitetin ne date 26 tetor?

2 Likes

+1 nga une.
Do jem e pranishme.

E shenova ne kalendarin tim :slight_smile: tani do promo te mire

R.S

OK edhe nga unë. Do të ishte mirë të bëhej pas orës 6 PM, por do të jem i pranishëm.:tada:

Po e kaloj ne thread publik ath qe te shihet si event