Maptime #7

Pershendetje,

Është ajo periudha e muajit qe i vjen koha maptime (pun intended). Sipas rregullit tema q3 do të trajtohet do të jetë OSM dhe si të map features in a map.

Mendoj qe është mirë qe kete event ta zhvilloj dikush tjetër përveç meje (duke qene se une kam qene gjithmonë) dhe po mendoja për @Sidorela.

Mirëpres feedback rreth eventi, temes, kohën dhe ndonje gje tjeter.

Amanti

2 Likes

Edhe unë jam pro që @Sidorela të jetë prezantuesja e eventit të ardhshëm. Por do të doja që ai të bëhet pas orë 6 e 30 PM.

FLM @diskmanti për iniciativën!

1 Like

Pershendetje,
Faleminderit @diskmanti & @Augest qe porpozuat te jem une personi qe do mbaje eventin e radhes. Mund ta bej me shume deshire, por me duhet pak kohe ta pergatis ) . Duke mare parasysh qe 8-11 do jem ne Prishtine (dhe nje pjese e mire e anetareve do jene gjithashtu atje), gjysma e dyte e qershorit me duket me e pershtatshme per zhvillimin e aktivitetit.

Jam dakord me tematiken e propouar nga Amanti. “OSM and how to map features in a map”

thanks,
Sidorela

Mendoj se ky diskutim duhet te kaloj ne public.

1 Like

+1 me Izabelen. Shihemi ne takimin e ardhshem :slight_smile:

R.S

Diskutimi u kalua në public

Ndonjë update per kete temë?

Si mendoni per daten 27.06 ne 6.30 pm?

2 Likes

Une mendoj se eshte ok data.

+1 edhe nga une :slight_smile: do jem ne event

Hi all,
Aktiviteti ne wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Maptime_Tirana_7

Neser publikimi dhe ne facebook dhe twitter :slight_smile:

Faleminderit,
Sidorela

3 Likes