Maptime #5

osm

(Amanti Lulo) #1

Pershednetje,

Kete rradhe ne maptime doja te propozoja te flsinim per web map servers(cfare jane, si perdoren dhe cfare mund te bejme me to). Do te flas per GeoServer sepse kam eksperience me ate produkt.

Mendoj qe ta organizoj me date 23 Shkurt.

Any ides?


(Redon Skikuli) #2

Kësaj rradhe nuk do mungoj :slight_smile:

R.S


(Nafie Shehu) #3

+1 @diskmanti per daten 23 shkurt. Mendoj qe duhet ta kalojme ne thread publik pasi ca here harrojme dhe i leme te members dhe kjo ndikon ne promovimin e aktivitetit :slight_smile:


(Redon Skikuli) #4

Dakort me @nshehu për të kaluar materialin në thread publik. Do propozoja që për aktivitete që përsëriten si Maptime ti kalojmë direkt në thread publik.

R.S


(Amanti Lulo) #5

E kalova ne thread publik.