Maptime #5

Pershendetje,

Propozoj qe te zhvillojme aktivitetin e rradhes te maptime me date 18 Dhjetor ne oren 5.30. Tema do te jete Intro to GeoServer

GeoServer eshte nje nga map servers me te perdorur ne fushed e web mapping. Karakteristika kryesore e GeoServer eshte qe ehste mjaft user friendly dhe mendoj se do ishte mjaft interesante per te gjithe te mesonin si te host tiles e tyre.

Amanti

3 Likes

Hi Amanti,
personalisht nuk mund te jem ne kete date, per mua do ishte me pershtatshme fillimi i janarit.
Gjithsesi mund te vazhdosh me daten qe ke me pershtatshme :slight_smile:

Thanks,
Sidorela

1 Like

Per cilen date ne janar mendon se mund ta organizojme dickate tille?

1 Like

Mendoj javen e dyte ose te trete te janarit, po daten mund ta propozojme dhe tani.

1 Like

Koha ecen pak me ngadale tani ne Dhjetor, keshtu qe Janari eshte me te vertete alternativa me e mire mendoj.