Maptime #4

Pershendetje,

Duke qene se rene dakord qe maptime te jete nje monthly event(te pakten te mundohemi :smile: ) po shkruaj ketu qe t’iu pyes se cfare teme keni deshire te trajtojme heres tjeter.

Tema e rrradhes eshte rreth spatial web servers, specifikisht geoserver. Une mendoj se nje tjeter teme interesante do ishte dhe te flisja per ogr2ogr

Ju lutem me thoni se cfare ju intereson te trajtojme, ose mund ti bejme dhe te 2 :sweat_smile:

  • GeoServer
  • ogr2ogr

0 voters

1 Like

Po bisedoja me @Sidorela rreth organizimit të OSM Geo Week (website: http://osmgeoweek.org/) dhe maptime Tirana mund të jetë një nga aktivitetet. Do publikojmë në forum publikim konkret rreth Geo Week pak më vonë sot.


R.S

2 Likes

Hello @rskikuli

Shpresoja te vije te shtunen, ishte rasti i mire te te konvertoja ne nje geo geek :smile:

OSM Geo Week dukej nje aktivitet shume interesant dhe rast i mire per te promovuar pak komunitetn shqiptar te OSM. Fatkeqesisht nga data 14 deri ne 18 Nenetor nuk do jem ne Shqiperi dhe nuk mund te jem prezent :cry:

Gjithsesi besoj se @Sidorela mund te nderthuri organizimin e maptime me Geo Week. Keshtu qe besoj se maptime i rradhes do jete me tematike OSM Geo Week?

3 Likes

Jam i konvertuar tashmë, thjesht duhet të përvetësoj elementë teknik që të bëhem akoma më shumë geogeek :slight_smile:. Fatkeqësisht gjërat familjare nuk mv lejuan të vij në kohë por u gëzova gjithsesi që (me sa u informova) kishte shumë interes nga të pranishmit.


R.S

4 Likes