Mapathon për editimin e OpenStreetMap

Përshëndetje të gjithëve,

Do doja të organizoja një mapathon për editimin e OpenStreetMap gjatë muajit Qershor.
Gjatë këtj aktiviteti do të shpjegojmë si të editojmë OpenStreetMap për të gjithë personat e interesuar për të përmirësuar hartën.

Do propozoja datën 15.06.2019 në 11:00 për zhvillimin e aktivitetit. Si mendoni?

Faleminderit,
Angjelina

7 Likes

Pershendetje Angjelina,

Faleminderit per interesimin, me duket ide e mire dhe jam dakord qe te zhvillohet. Mesa pashe ne listen e aktiviteteve ajo date eshte bosh :slight_smile:

Suksese ne organizim. Nese te duhet ndihme me dicka, mjafton te pyesesh.

Cheers,
Anxhelo

2 Likes

Super, dhe unë do jem aty :balloon:

1 Like

Pershendetje,

Do doja te propozoja nje ndryshim ne daten e zhvillimit te aktivitetit, pasi me duhet te jem jashte Tiranes ne daten e vendosur. Po mendoja qe aktiviteti te zhvillohet diten e Enjte, me date 13.06.2019, ora 18:00. Pash faqen a aktiviteteve ne wiki dhe dita e Enjte ishte e lire. Si mendoni?

1 Like

unë jam ok me ndryshimin e propozuar @angjelina.dervishaj :slight_smile:

Dakordh edhe une me daten e propozuar. See yaa :smiley:

Konfirmoj prezencen ne daten e re.

R.S

Faleminderit për organizimin @angjelina.dervishaj, shpresoj në organizime të tjera në të ardhmen.

R.S

1 Like