LINUX DAY discussion

I want to discuss about the Linux day

1 Like

I’m waiting for you
I have some ideas but I need to discuss with you

Pershendetje Klesti dhe mire se erdhe tek forumi i Open Labs! :slight_smile: Mund te na japesh pak me shume kontekst rreth Linux Day? Behet fjale per ndonje konference ne Shqiperi?

Mariana

eshte dicka e tille https://www.industriasoftwarelibero.it/industria-al-linux-day-2018/

une dua te qe ta organizojme dicka te tille :

 1. nje hyrje te vogel me komandat baze te linux per ato qe nuk i dine
  1.1) ato qe dine nje hyrje per te sfidat cfare permbajne ku duhet te orientohen
 2. nje test per te pare se sa kane kuptuar nga 1 sepse e dime shum mire nga e gjithe audienca kur ka shum njerez vetem 10% e kuptojne se cfar po flitet
  3)ndarja ne grupe dhe fillimi i sfidave
  qe te jete me atraktive te veme nga nje cmim te pare per te 2 kategorite si beginner dhe advanced
  shembull:
  te i pari 1 triko linux te i 2 nje dicka tj varet nga buxheti qe kemi ne dispozicion (1 ssd,1usb 64GB 3.0 )

Klesti bravo per iniciativen. Për çfarë date apo periudhe propozon te organizohet?

R.S

nuk e di sepse duhen parapregatitur sfidat leksionet gjerat dhe un nuk jam aq i mire sa ti bej vete dhe e di shum mire ca do thote te arrish ti shpjegosh gjithcka ashtu sic duhet ne nje prezantim.
Por mendoja nga Shkurti por kam provime sepse jam student dhe eshte pak veshtire ama nuk e di duhet pare duhen parapregatitur cfare do bejeme dhe pastaj kur te jemi gati caktojme daten dhe bejme njoftimet

gjithsesi duhet diskutuar me gjate kjo pjese

Për leksione dhe për sfida shiko edhe këto:

Po të kërkosh në internet mund të ketë edhe të tjera.

1 Like

kto duhen diskutuar me gjate duhet te ulemi nje dite dhe ti diskutojme me detaje dhe te marrim disa vendime ku do e zhvillojme, si do e organizojme, cfare do bejme, cfare resursesh kemi, etj etj.

berja e sfidave eshte gjeja e fundit mendoj fillimisht duhet ta organizojme qe secili te dije cfar ka per te bere dhe ti beje gati kur te gjithe te jene gati dhe vendi te jete gati atehere vendosim daten bejem njoftimet dhe e zhvillojme