Linux Coffee Meetup

[English below]

Rikthehemi me organizimet në Open Labs.
Këtë të premtë, 18 Shkurt ju mirëpresim për “Linux Coffee Meetup”. Do kemi mundësi të flasim për avantazhet e këtij sistemi operativ, mënyrat e përdorimit etj.
Fillojmë në orën 18:00 :blush:


As promised, this Friday, February 18th we welcome you to the “Linux Coffee Meetup”. We will be able to talk about the advantages of this operating system, ways of use, etc.
We start at 18:00 :blush:.

4 Likes

Bëjeni me çaj më mirë, se kafja në darkë mos ju lë pa gjumë :grinning:

Pa merak, do kemi dhe caj borinice :wink:

2 Likes

Bëfshi qejf pra :wink:

1 Like