LibrePlanet

LibrePlanet, konference vjetore nga Free Software Foundation, do te mbahet kete vit me 24-5 Mars ne Massachuttes. Tema e ketij viti ( 10th anniversary ) eshte “Freedom. Embedded.”. Nga ketu ku po qendroj, e kam goxha afer vendin ku do te zhvillohet. Jam regjistruar per ta ndjekur eventin ku kam permenduar qe jam anetare e Open Labs. Do te jete konferenca e pare qe do te ndjek rreth Open Source (pervec Oscal qe ne organizojme) prandaj shpresoj te degjoj me shume rreth Open Source dhe te krijoj kontakte.

Nese dikush tjeter do te jete prezent, te me thote :slight_smile:
Kjo eshte faqja e eventit: https://libreplanet.org/2018/

6 Likes

Eva suksese! Mendoj që do jetë shumë frymëzuese :slight_smile:
Përse nuk e kalon tek mailing list publik si temë?

R.S

1 Like

Faleminderit:)
Po e kaloj.

@evavranici nese ke interes, jane dhe shume nga komuniteti i Open Source Design aty:

Ke nerva te besh nje blog post te shkurter pas eventit?

1 Like

Great!


Po si jo