Late Night Python Study Group

Hey guys,

Se bashku me @nshehu @Suela dhe @Mar kemi menduar te fillojme nje grup studimi ne Python, ku do mblidhemi se bashku ne hackerspace per te studiuar, si edhe te ndihmojme njeri tjetrin me detyra specifike. Takimet jane menduar te mbahen duke filluar nga java tjeter, dt. 20.06.2018, ora 21:00. Nese dikush deshiron te na bashkohet, feel welcome :slight_smile:


Silva

11 Likes

Shumë suksese :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:! !

1 Like

E ke fjalen per 20 Qershor besoj (20.05.2018 eshte ne Maj)
+1 do ju bashkohem

1 Like

Ah, e editova daten. Awesome

2 Likes

Hey,

Po ju rikujtoj se sot eshte takimi i pare i grupit te studimit te python ne oren 21:00 :smiley:

Shihemi ne hackerspace,
Nafie

2 Likes

Hi,

Pash ketu qe do kishte nje workshop online te shtunen 20 prill per " Develop and Deploy Django REST Service on OpenShift " Po bashkengjis linkun nga twitter post per me shume info dhe si te regjistroheni ( https://twitter.com/PyLadiesRemote/status/1116328507473137667 ) :sweat_smile:

Thanks :eyes:

… trolling? :joy:

R.S

1 Like

Nqs do ta vazhdoni këtë studimin dhe praktikimin e Python-it, do tju sugjeroja (ose do tju lutesha) që të përdorni problema nga libri “101 Problema Programimi”: http://dashohoxha.gitlab.io/101-problema-programimi/
Me këtë rast shpresoj se do më ndihmoni edhe për të korrigjuar gabimet e mundshme.