Kossel 3d prinder

Hello hackerspace.

Me falni per shkrimin e keq besoj te meremi vesh. Kam folur me Redonin per tju bej durat nje 3d prinder. Do jem ne shqipri deri e shumta te enen dhe deshja te linim nje takim ne Hackerspace brenda kto ditve per te sjell prinderin. Mir do eshte te mundesh na njeri te shpjegoj dhe 2 gjera ndryshe ta le te nje kushuri edhe e sjell ai kurt te mundeni.

1 Like

Hey!t Takohemi sot ne Open Labs diku nga ora 12?

mundemi ta bejm nga ora 2 se jam no vlore akoma?

ose po deshje neme nje telefon te te mar kur do ari ne tirane

Ervin ta dergova une me email numrin e telefonit te Borisit.

Flm,


R.S

1 Like

Mund te takohemi dhe ne 2 por ne 3 e gjysem kam per te shkuar diku. Gjithsesi Open Labs do jete hapur qe nga ora 11:30

1 Like