Kiwi TCMS localisation sprint

Përshëndetje të gjitheve,
Nuk e di nëse e keni pare apo jo listën e aktiviteteve por në datë 05.10.2019, do organizohet një aktivitët rreth Kiwi TCMS ku do përfundohen përkthimet e fundit dhe do flitet rreth asajt përderisa është diçka e re. Ne qofte se nuk është problem a mund të promovohet aktiviteti i Kiwi TCMS në rrjetet socjale te Open Labs?

Pershendetje Kristina,

Aktiviteti është tashmë në tabelën tonë në wiki. Të lutem mund të na ndihmosh që të shtohet dhe një përshkrim në wiki me një faqe dedikuar.

Shembull: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Mapathon_nr.10
Që na ndihmon me organizimin dhe vendosjen e links të nevojshme nëpërmjet të cilave mund ta promovojmë.
Unë ose dikush tjetër nga anëtarët mund të ndihmojmë me vendosjen e materialit në wiki dhe promovimin.
@nshehu është shprehur gjithashtu që ka deshire te jete pjese e organizimit, po kështu dhe @rskikuli

Faleminderit,
Sidorela