Kiwi TCMS Localisation Sprint - 5 tetor (11:00)

Përshëndetje të gjithëve,
Këtu janë disa sticker and socks meqe “Winter is coming” :slightly_smiling_face:.Thank you very much @atodorov_ for sending them, we appreciate it !!!

2 Likes

Pershendetje Kristina,

per kete event sapo krijova faqen e eventit ne Facebook dhe Wiki te Open Labs.
Wiki: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Kiwi_TCMS_localisation_sprint
Facebook event: https://www.facebook.com/events/459193338019880/

Sa per kontekst: Kiwi TCMS është sistemi kryesor open source për menaxhimit e testimeve të software-eve. Kiwi TCMS është një instance e pavarur që i shërben çdo personi që punon me software testing ose siç njihet ndryshe quality assurance (QA).

  • Ju ndihmon të transformoni procesin e testimit brenda ekipit tuaj
  • Ju ndihmon të bëheni më të organizuar, transparent dhe të përgjegjshëm
  • Nxit produktivitetin dhe pjesëmarrjen inxhinierike 10+ vjet histori
  • Liçensuar sipas GPL 2

Më tepër: https://github.com/marketplace/kiwi-tcms

Definicioni i quality assurance: https://en.wikipedia.org/wiki/Quality_assurance

Cheers
Mariana