[INVITATION LINK] Wikipedia 20 @ Online

Përshëndetje,

Wikipedia, enciklopedia më e madhe online, u krijua më 15 Janar 2001 për të ndarë dije dhe njohuri me të gjithë. Në 20 vite mijëra artikuj janë shkruar nga vullnetarë nga e gjithë bota.

Më 15 Janar në orën 18:00 mblidhemi virtualisht për tu njohur me eknciklopedinë globale nga kontribues të Wikipedia në gjuhën shqipe.

Social links:

Twitter

Instagram

https://www.instagram.com/p/CJtIsjRBG5P/?igshid=1j0yz2045e8xz

Facebook event

Mariana

3 Likes

Hi everyone,

Here are the invitation link and agenda for tomorrow’s online meeting for the 20 years of Wikipedia. :wink:

Invitation link

Agenda

  • What is Wikipedia & who created it?
  • Who writes articles on Wikipedia?
  • How can I join?

See you tomorrow!
Mariana

1 Like

English Wikipedia’s home page is a little different today! :star_struck: #Wikipedia20

Join us at 6PM CET at https://meet.openlabs.cc/call/mar-7im-gm3-lcp

M

2 Likes

Yeyyy, Happy birthday Wikipedia. See you all at 18.00 later today.

R.S

2 Likes

Faleminderit to everyone joining and to the organising team. See you soon in the next planned activities. Here is a photo with some of the participants.

R.S

1 Like