[INVITATION LINK] Prezantimi i Preserving Western Balkans

Originally published at: https://openlabs.cc/prezantimi-i-preserving-western-balkans/

Më datat 15, 16, 17, 18 Tetor, organizohet online ‘Preserving Western Balkans‘ Festival, një event katër ditor me aktivitete të kushtuara platformave Open Source, arkitekturës së neglizhuar, memories arkitektonike kolektive të dy qyteteve, Tiranës e Prishtinës. Festivali do jetë i organizuar në formën e prezantimeve, workshopeve, video të tureve të arkitekturës nëpër këto qytete si…

1 Like

Sapo kemi filluar ditën e parë të Preserving Western Balkans festival. Dita e parë dhe e dytë i dedikohen godinave arkitekturore me vlerë të Tiranës dhe dy ditët në vijim i dedikohen gidinave të prishtinës Prishtinës. Të ftuar janë ekspertë të fushave të ndryshme. :classical_building:

Invitation link:

Per pak fillojme diten e dytet te eventit, mund te na bashkoheni ne kete link: https://meet.openlabs.cc/call/jor-wzx-f74-j15