[INVITATION LINK] Aktorët shqiptarë në Wikipedia

Këtë të Shtunë, 20 Shkurt mblidhjemi virtualisht për të krijuar and përmirësuar artikuj rreth aktorëve dhe aktoreve shqiptare!

Shihemi në internet të Shtunën në 16:00!

Kjo iniciativë eshtë pjesë e projektit Wiki Filmat SQ, nisur nga Wikimedia Community User Group Albania.

2 Likes

Invitation link per sot:

1 Like

Faleinderit per pjesemarrjen

R.S