Introduction to IRC

Hey guys
Duke qënë se në shumë projekte Open Source një ndër kanaleve më popullore të komunikimit është IRC (Internet Relay Chat), po mendoja të bënim një prezantim rreth këtij protokolli komunikimi dhe të shohim si mund t’a përdorim.
Pashë tabelën e aktiviteteve të Open Labs dhe doja të propozoja datën 20 janar dhe ora :clock1030: .
Si mendoni?

Mariana

4 Likes

do jem aty. +1 dhe fm!

R.S

2 Likes

Personalisht do me pelqente dhe nje prezantim i shkurter ne lidhje me IRC dhe Telegram.

+1

2 Likes

Pershendetje,

Thanks Mariana per organizimin e aktivitetit. Do jem e pranishme :slight_smile:

2 Likes

+1 dhe nga une Mariana.
:slight_smile:

2 Likes

+1 dhe nga une :slight_smile:

Nafi

1 Like

Nuk duket qartë ora…

R. S

1 Like

Kam propozuar orën 10:30 :slight_smile:

1 Like