Introduction to Git

Në datën 8 nëntor, të mërkurën @Xh3n1 dhe unë kemi vendosur të organizojmë workshop-in e parë për git. Qëllimi është familjarizimi me komandat git duke përdorur terminalin.
Përshkrimi i aktivitetit tek faqja në wiki: këtu

Për të mësuar më tepër ju presim të gjithëve gjatë eventit të mërkurën në 17:00.

Faleminderit,
Sidorela

4 Likes

Link ne fb: https://www.facebook.com/events/405950803154526/

2 Likes

Super aktivitet nga vajzat! Personalisht po mësoj shumë. Më shumë puntori të tilla ju lutem që të ndajmë më shumë dijet me një ri tjetrin :slight_smile:


R.S

3 Likes