Holiday season party - Dec 23rd

[English below]

Këtë të enjte me datë 23 dhjetor do të kemi festën tonë të fundvitit përpara pushimeve me rastin e festave dhe do të kishin shumë dëshirë të na bashkohen miq të vjetër dhe të rinj në Open Labs :tada:

Shihemi të enjten në orën 18:00.

This Thursday, December 23rd, we will have our holiday party before the holidays, and we would love to see old and new friends joining at Open Labs :tada:

See you on Thursday at 18:00.

3 Likes

Thanks for organizing it! Rumor has it there will be homemade cake… True?

R.S

There is only one way to find out…

1 Like