Gëzuar Vitin e Ri 2019!

Të dashur haktivistë dhe kontribues të dijes së lirë, ju uroj nga zemra Gëzuar Vitin e Ri 2019. Shumë shëndet dhe mbarësi për ju, të afërmit tuaj dhe të ata që keni e kanë xhan! :balloon::tada::christmas_tree::sparkler::open_labs:
Uroj nga zemra sa më shumë përdorim të teknologjive me kobdurim të lirë e të hapur, dije të hapur, privatësi dhe domain publik!

R.S

3 Likes

Gëzuar gjithashtu Redon

1 Like

Gëzuar të gjithëve! :fireworks:

1 Like