Gati per OSCAL 2018!

Originally published at: https://openlabs.cc/oscal-2018/

OSCAL 2018, përgatitjet për edicionin e 5-të të konferencës ndërkombëtare Open Source Conference Albania Konferenca e parë vjetore ndërkombëtare në Shqipëri, Open Source Conference Albania, do të zhvillohet për të pestin vit radhazi për të promovuar në një masë më të gjerë frymën e kulturës së informacionit të hapur, programet me kod burimor të hapur…

2 Likes

Ja dhe video zyrtare e edicionit te 5te: https://www.youtube.com/watch?v=0i-_pXkplMk
Shihemi neser (e shtune) :smiley: Ne qofte se nuk e ke marre bileten FALAS regjistrohu: https://oscal.openlabs.cc/get-your-ticket/

R.S

2 Likes