Gaming në Fedora - event

Përshëndetje të gjithëve,

Doja t’ju ftoja në eventin me titull: “Gaming in Fedora” ku do të shpjegohen mënyra dhe burime për gaming në distron Linux Fedora më datë 7 Prill ora 17:00.

Eventi në Facebook: https://www.facebook.com/events/488642521532589/
Wiki page: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Gaming_in_Fedora

Thanks,
Anxhelo

2 Likes

Hey guys, :grin:

Nëse edhe juve ju pëlqejnë lojrat në PC, na u bashkoni nesër në 17:00! :video_game:

Shihemi në hackerspace,
Mariana

Bravo për iniciativën!

R. S

1 Like