Ftesë nga Hapësira Kulturore Uzina

Hey grupi si jeni ? :slight_smile:
Uroj te jeni te gjithe mire. Postimi eshte pak off-topic. Komuniteti yne ka marre nje hapesire te re shtese ne Tirane (https://www.openstreetmap.org/node/2750323528#map=19/41.32841/19.80997), hapesire te cilet e ndajme edhe me nje organizate tjeter dhe nje hostel (Tirana Backpackers Hostel). Ne hapesiren e re kemi edhe nje oborr te cilin e perdorim per te zhvilluar aktivitete. Nese keni deshire, ne keto kohe kur nuk lejohen grumbullimet ne hapesira te mbylluar, per ne do ishte kenaqesi nese keni deshire te zhvilloni aktivitete ne hapesiren tone, ose edhe thjesht te na vizitoni. Jeni te mirepritur kurdo :slight_smile:

4 Likes

cfare teme do zhvillihet apo thjesht mhb

Nuk behet fjale per nje event specifik. Po iu ofrojme hapesiren tone open air nqs iu sherben e keni deshire per te kryer evente. Nqs mendoni se mund te bejme noi event specifik bashke, pse jo.

1 Like

Faleminderit per ftesen @Albi, me shume qef do te mendojme mbajtjen e ndonje aktiviteti prane ambienteve tuaja :slight_smile:

1 Like

Faleminderit @Albi
Me shume qejf do donim t’i vizitonim ambjentet tuaja. Po planifikojmë që të vijmë nesër pasdite për një kafe, se di nëse jeni aty dhe nëse ka ndonjë orar që propozoni të kalojmë?

Eshte ok ora 7 pasdite per ju ?

Po @Albi, ora 7 duket shume mire! Shihemi :slight_smile: