Fosdem: ndarje ekseperience dhe ftese per tu organizuar per vitin tjeter

Pershendetje

Kete vit isha ne Bruksel per Fosdem dhe do doja te ndaja eksperience time me komunitetin.
FOSDEM eshte ndoshta konferenca me e madhe rreth projekteve open source ne Europe qe perfshin dev rooms me prezantime, info booths dhe meetups.
Pas pjesemarrjes ne edicionin tim te pare jam i mendimit qe eshte nje nga konferencat rreth FLOSS qe duhet vizituar nga cdo person qe deshiron apo angazohet me keto teknologji.
Prandaj, doja te ju ftoja qe te ndaja ekperiencen time ne Fosdem dhe te ndaj dijen time me anetare te komunitetit qe deshirojne te planifikojne te marrin pjese ne edicionin e ardhshem qe te kene nje eksperience sa me te kedshme dhe produktive.
Gjate aktivitetit do ndajme dhe stickers qe bashke me anetare te tjere te komunietit morem nga info both-et.

Data e propozuar: 09.03.2023 ne 18:30
Vendi: Open Labs hackerspace

6 Likes

Kam dhe une disa materiale nga FOSDEM per hackerspace dhe do i sjell diten e aktivitetit. Shihemi ne date 9 :slight_smile:

R.S

Një prezantim që më ka pëlqyer: FOSDEM 2023 - Snap! - Build Your Own Blocks

1 Like

@gerilleshaj mendoj se është në rregull.

3 Likes

Do e publikoj ne rrjete sociale sipas axhendes se OL

1 Like

Ju kërkojmë ndjesë të gjithë atyre që kishin planifikuar të bashkoheshin në aktivitet për njoftimin kaq vonë por aktiviteti do shtyhet për një dite tjetër. Data e re do njoftohet këtu dhe në rrjetet sociale të Open Labs.

Ju kerkojne shume ndjese per shtyrjen e ketije eventi. Do ju njoftoj sa me shpejte te jete e mundur per daten e re se kur do zhvillohet.

Data e re per zhvillimin e eventit eshte date 20.03.2023. Ju mirepresim

2 Likes

@kristicunga te lutem mund te kemi nje ndryshim date tek posteri i meparshem?

1 Like

Më falni, më falni, 100 herë më falni! :pray: :pray: :pray:

1 Like

Some lovely stickers for the ones who will join us today.

1 Like

Faleminderit pjesëmarrësve shpresojme qe te ju kene pelqyer stickers si dhe prezantimi i @gerilleshaj . Do organizohemi ne muajt ne vijim per te ndihmuar te gjithe ata qe deshirojne te marrin pjese ne edicionin e ardhshem.

R.S

1 Like