Firefox Quantum Sprint

Ke parë Firefox 57? Së shpejti Firefox do jetë më i shpejtë, më i sigurtë dhe më i lehtë në përdorim. Me Firefox 57 që del në Nëntor, do shohim ndryshimet me të thella që nga 2013. Ndërfaqe e re si dhe funksionalitete të përmirësuara janë pjesë e versionit të ri. Do të jesh pjesë e fushatës së Firefox 57 në Shqipëri? Eja në Open Labs dhe raporto gabime në webfaqe të ndryshme duke përdorur Firefox 57 Beta që të jetë sa më i optimizuar kur të jetë publikimi i madh në Nëntor! Më pas rri dhe pak që të pimë një kafe dhe të flasim për projektet tona nësë ke dëshirë për tu përfshirë.
Kur: 4.10.2017 @ 18.00
Ku: Open Labs hackerspace

Detajet: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Firefox_Quantum_Sprint


R.S

2 Likes