Festa e fundvitit

Hello, hello! :grin:

I erdhi fundi dhe një viti tjetër plot sfida e duke uruar për një vit më të mirë se ai që po lëmë pas do na pëlqente të ngremë një dolli të gjithë së bashku, me këdo që ka qenë pjesë e komunitetit tonë por dhe me njerëz që duan të dinë më shumë për Open Labs.
Këtë të marte me datë 27 dhjetor do të kemi festën tonë të fundvitit dhe do të kishim shumë dëshirë të na bashkohen miq të vjetër dhe të rinj.

Shihemi të martën në orën 19:30.

This Tuesday, December 27th, we will have our holiday party and we would love to see old and new friends joining at Open Labs

See you on Tuesday at 19:30.

OL

3 Likes